Hvem er vi

ATC Erhverv er en enkeltmandsvirksomhed drevet af Birger Enevold Hvingelby.

Som uddannet radiomekaniker startede Birger egen virksomhed i 1985. Butikken med navnet Aulum TV-Center, heraf forkortelsen ATC, forhandlede primært radio, tv og telefoner, heriblandt en stor B&O afdeling. Herudover kunne tilbydes reparationer på eget værksted. Aulum TV-Center var medlem af både brancheforeningerne 2tal og Telekæden.

Efter 18 år var tiden inde til forandringer, hvormed Aulum TV-Center blev afviklet og interessen for et nyt forretningsområde indenfor spilleautomater opstod. I 2004 ændrede Aulum TV-Center navn til ATC Erhverv og fokus ændrede sig til opstilling af spilleautomater på restaurationspladser og i spillehaller.

I dag er ATC Erhverv opstiller af spilleautomater primært centreret i Midtjylland. Samtidig driver ATC Erhverv en række udlejningsejendomme.

Privat er Birger Enevold Hvingelby gift med Liselotte på 34. år og har to voksne børn. Som hobby har Birger en stor interesse for regnskab og økonomi og hjælper i den forbindelse mindre erhverv og private med økonomisk rådgivning.