Spilleautomater

ATC Erhverv opstiller spilleautomater, topspil og vekselautomater blandt restaurationspladser og spillehaller primært placeret i Midtjylland. Udover opstilling indhenter vi spilletilladelse og sørger for løbende servicering af spillestederne.

Kvalitet og service er en selvfølge hos ATC Erhverv, som udelukkende benytter
nyere spilleautomater med de seneste topspil på markedet.

Spilleautomaterne er alle godkendt af Spillemyndigheden i Danmark og underlagt strenge krav. Det er et bl.a. et krav fra Spillemyndighedens side, at hver automat er koblet op til SKAT via et modem. Dette er med til at sikre fuld gennemsigtighed samt korrekt afregning af afgifter. Læs eventuelt mere om godkendelse og krav her.

ATC Erhverv benytter sig udelukkende af nyere spilleautomater, topspil og vekselautomater fra Dansk Automat Ekspert (DAE) og Compu-Game. Læs mere om producenterne her.

ATC Erhverv er medlem af Dansk Automat Brancheforening (DAB), som er en sammenslutning af spilleautomatoperatører, fabrikanter og importører. Dansk Automat Brancheforening repræsenterer 80 % af den danske spilleautomatbranche og er branchens eneste talerør overfor myndigheder og offentligheden. Dansk Automat Brancheforening repræsenterer, med sine ca. 80 medlemmer, bredden i automatbranchen. Yderligere information kan findes her.